Azzal, hogy belép a kontron.hu honlapjára, elfogadja az alábbi feltételeket

Az kontron.hu honlapon található tartalom a Kontron Hungary Kft. [ “kiadó” ] szellemi tulajdona. Az kontron.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával, történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik! A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek, szöveg, fotó, audio, video, grafika, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb… feldolgozása és értékesítése.

A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem vagy jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az kontron.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos! Az kontron.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az kontron.hu domain név, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag az kontron.hu előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Scroll to Top