A Creo 8.0 megérkezett

Tervezzen jobb termékeket, gyorsabban!

A Creo 8 újdonságai

A Creo 8 segítségével az eddiginél gyorsabban tervezhet kiváló minőségű termékeket. A használhatósági és a termelékenységi fejlesztéseknek köszönhetően új eszközök kerültek be a szoftverbe a modell alapú tervezés (MDB), valamint az additív és szubtraktív gyártás területén. Továbbá a Creo 8-ban új szimulációs és generatív tervezési lehetőségek váltak elérhetővé.

Használhatóság és termelékenység

Hozzon létre a Creo 8 eszközeivel minden eddiginél jobb termékeket most még rövidebb idő alatt! Egyszerűbb munkafolyamatok a továbbfejlesztett felhasználói felületnek és modellfáknak köszönhetően, valamint az új Snapshot funkció segítségével könnyedén felülvizsgálhatók az ideiglenes tervek. A furatok, kábelezett rendszerek, a lemeztervezés és a Render Studio fejlesztéseinek köszönhetően rendkívül gyorsan elvégezheti a munkáját. Használja a szét nem választható összeállítások funkciót kereskedelmi tételek még egyszerűbb kezeléséhez!

Modell alapú tervezés (MBD) és rajzkészítés fejlesztései

A Creo 8 új és hatékony MBD és rajzkészítési eszközökkel segíti Önt a műszaki információkban gazdag CAD modellek létrehozásában, amelyek megbízható forrásként szolgálnak a gyártás, az ellenőrzés és az ellátási lánc számára. A Creo 8 egyszerűsíti a munkafolyamatokat, ezáltal csökkenti a tervezési időt, a hibák számát és a költségeket, miközben növeli a termékek minőségét. A frissített GD&T Advisor Plus bővítmény segítségével mostantól alkalmazható összeállítás-szintű geometriai méretezés és tűrésezés. A rajzkészítési eszköztár új vázlatkészítési eszközökkel bővült.

A szimuláció és a generatív tervezés fejlesztései

A Creo 8 lehetővé teszi, hogy a legújabb CAD-technológiákat használja a kiváló minőségű, innovatív tervezéshez. A Creo csúcskategóriás generatív tervezési eszközkészlete most még jobbá válik az automatikus kezdőtérfogat generálás, oldalferdeség kezelés és beállítható minimális sugár kényszereknek köszönhetően. A tervezési folyamat során a Creo Simulation Live továbbfejlesztései támogatást nyújtanak az állandósult állapotú áramláselemzéshez, valós idejű szimulációkhoz, valamint a helyi mérési pontok újradefiniálásának támogatásához egyaránt. Az új Creo Ansys Simulation eszközök pedig jobb háló visszaállítást, a Megoldó beállításainak visszaállítását, valamint nagy alakváltozás vezérlést tesznek lehetővé a jobb szimulációs eredmények és egyszerűbb beállítás érdekében.

Az additív és szubtraktív gyártás fejlesztései

Optimalizálja terveit az additív és hagyományos gyártáshoz a Creo 8 segítségével! Az új additív gyártási funkciókkal fejlett rácsszerkezeteket használhat a súly minimalizálására, illetve a szimulációs eredmények alapján különböző rácsszerkezeteket alkalmazhat. Az építési irány és a nyomtatási layout beállításához készült fejlesztések segítik a gyártási sebesség és a gyártási minőség növelését. A szubtraktív gyártás során a Creo 8 egyszerűsíti az 5 tengelyes nagysebességű marási szerszámpályák programozását, melynek köszönhetően csökken a beállítási és megmunkálási idő.

A Creo 8 és a Creo 4 összehasonlítása

Nem számít melyik iparágban dolgozik, a Creo 8 a használhatóság, a termelékenység, a modell alapú fejlesztés, a szimuláció, valamint a gyártáshoz szükséges eszközök terén végrehajtott izgalmas fejlesztéseknek köszönhetően készen áll arra, hogy segítségével gyorsabban tervezhessen jobb termékeket.

Mindez csak ízelítő abból, amit az új kiadás tartalmaz. Szeretné megismerni a Creo 8 minden előnyét? Nézze meg a bemutató videót és töltse le a Creo 8 Top Enhancements adatlapot.

Kezdje el használni a Creo 8.0-t még ma! Tapasztalja meg a tervezés új útját!

Ön aktív Creo felhasználó?

Kezdje el az ismerkedést,
frissítse szoftverét díjmentesen!

Még nincs Creo-ja?

Szerezze be
a 30 napos teszt verziót!

Régebbi Creo-t használ?

Hívja cégünket speciális
frissítési ajánlatainkért!

Scroll to Top