AUGMENTED REALITY

A kiterjesztett valóság

Használja ki az Ipari Kiterjesztett Valóságban (Industrial Augmented Reality) rejlő innováció lehetőségét!

Az Ipari Kiterjesztett Valóság (Industrial AR) mind a digitális, mind a fizikai világon keresztül összeköti a felhasználókat. A Vuforia alkalmazás használatával többre is képes, mint a termékek, műveletek vagy a szolgáltatások megváltoztatása – teljes mértékben át tudja formálni az üzletét!

Hatékony megoldás a távmunkához

TUDJON MEG TÖBBET A TERMÉKRŐL

IDC White Paper

Az ipari augmented reality üzleti hatásainak mérése

A cégek 2018-ban majdnem 8 milliárd dollárt fektettek a kiterjesztett valóság technológiába. A legsürgetőbb kérdés pedig minden kiterjesztett valóság megoldás kiértékelésénél nem más, mint az, hogy az adott befektetés milyen módon fog jelentőségteljes hasznot hozni?

Ezen, az IDC által készített, cikk nem csak azt vizsgálja meg, hogy a cégek mibe fektetik a pénzüket, hanem azt is megnézi, melyik kiterjesztett valóság megoldások azok, amelyek valós nyereséget mutatnak fel.

Ipari AR

Ismerje meg az Ipari Kiterjesztett Valóság (Industrial AR) felhasználási lehetőségeit!

A Kiterjesztett Valóság (AR) több területen is segítheti a vállalkozását. Az ipari vállalatokban ezek a felhasználási lehetőségek, a gyors befektetéssel arányos megtérüléssel (ROI), és az egyszerű adaptációval emelkednek ki a versenytársak közül.

Kiterjesztett valóság megoldások a gyártáshoz

A kiterjesztett valóság segítségével növelheti a technikai jártasságot, maximalizálhatja a gyártási kimenetet, és csökkentheti az összeszerelési hibákat.

Kiterjesztett valóság megoldások a szervízeléshez

Segítségükkel csökkentheti a javítási költségeket és döntéshozatali időt, lerövidítheti a hibafeltárási és elhárítási időt (first-fix-time rate), valamint fokozhatja a vásárlói elégedettséget.

Kiterjesztett valóság megoldások a kereskedelemhez, marketinghez

A kiterjesztett valóság megoldások használatával felszámolhatja a fizikai minták (prototípusok) szállításának terhét és kifejezetten a vásárlóra szabott, magával ragadó demonstrációkat készíthet.

PTC White Paper: Beszámoló az Ipari Kiterjesztett Valóságról

Az Ipari Kiterjesztett Valóság egy nagy mértékben növekvő piaci terület. A kiterjesztett valóság felhasználóit alapul véve, ez a beszámoló követi az aktuális sikereket és a felbukkanó kiterjesztett valóság irányzatokat. A vásárlói beszámolókból kiderül, hogy a piac vezetői miként teremtenek értéket a kiterjesztett valóság segítségével.

Vuforia

Fedezze fel a Vuforiát, a bevált ipari kiterjesztett valóság eszközt!

Vuforia Studio

Gyorsan létrehozható, skálázható kiterjesztett valóság élmény. A Vuforia Studio-val lehetőség van, mélyreható programozás nélkül, hatásos, költséghatékony ipari kiterjesztett valóság élmény létrehozására.

Vuforia Engine

Kiterjesztett valóság élmény létrehozása rugalmasan. A Vuforia Engine egy robosztus, keresztplatformos szoftver, mely segítségével mind az új, mind a már meglévő (a vezető alkalmazás áruházakban megtalálható) applikációkkal minőségi kiterjesztett valóság élmények tekinthetők meg.

Vuforia Chalk

Távoli kiterjesztett valóság támogatás. A Vuforia Chalk egy hatékony távoli útmutató és együttműködési applikáció – mely segít a szakértőknek és technikusoknak a problémák hatékonyabb megoldásában.

Gyártáshoz

Használja az ipari kiterjesztett valóságot és a valós idejű, lépésekre lebontott szerelési instrukciók segítségével
növelje a munkaerő produktivitását,hatékonyságát, valamint a vásárlói elégedettséget!

A digitális és valós világ közötti rés áthidalása

Az analitika és az automatizálás megváltoztatta a gyártás működését. A kiterjesztett valóság ma már a képességfejlesztés felgyorsításával, valamint az útmutatás megerősítésével átalakítja az emberi fejlődéséi lehetőségeket. Ebben az elemző beszámolóban az AR Advisory Group ismerteti, hogy a hatékonyság növelésével, a költségek csökkentésével, valamint az új üzleti lehetőségek kiaknázásával a kiterjesztett valóság miként juttatja haszonhoz a gyártókat.

BAE: Gyártási innováció a kevert valósággal (mixed reality)

Tudja meg hogy a BAE Systems miként hozott létre lebilincselő betanítási, útmutatási élményeket a Vuforia Studio és a Microsoft HoloLens segítségével – órák alatt, a költségek tizedéért!

Szervizeléshez

Használja az ipari kiterjesztett valóságot a szerelési műveletek hatékonyságának növeléséhez és pörgesse fel a szakértelem fejlődését,
valamint növelje a vásárlói elégedettséget és csökkentse a költségeket!

Aberdeen: A kiterjesztett valóság segítségével alakítsa át a javítási kihívásokat lehetőségekké!

A gyártócégek a tapasztalt munkaerő nyugdíjba menetele és az egyre összetettebb követelmények által előidézett szakértelembeli hiánnyal szembesülnek. A hagyományos technikák, melyek a szaktudás megőrzésére irányultak, egyre kevésbé sikeresek. Az Aberdeen éves szervizipari felmérése szerint a kiterjesztett valóság a befektetés kulcsterülete. Töltse le ezt a white paper-t és tudja meg, hogy a piac vezetői, hogyan különböztetik meg magukat a többiektől, valamint ismerje meg, mely kiterjesztett valóság megoldások a legeredményesebbek a szerviz, illetve a szerelési műveletek területén.

Szerezzen előnyt a kiterjesztett valóság segítségével a szerviz, illetve a szerelési műveletek területén!

Mint szervizvezető, tudja, hogy miként juthat gyors és hosszantartó előnyökhöz a kiterjesztett valóság segítségével? Szerencsére a gyártáshoz használható kiterjesztett valóság megoldások könnyedén felállíthatóak. Ismerje meg a szerviz során használt sikeres kiterjesztett valóság stratégia felállításához szükséges bevált módszereket és preferált termék tulajdonságokat!

Képzelje el milyen produktív lehet egy terepen dolgozó mérnök, ha az elvégzendő karbantartási munkáról lépésről-lépésre bontott példát lát!
– Sysmex esettanulmány

Marketinghez

Gyorsítsa fel az eladás menetét és a gyakoriságot a kiterjesztett valóság segítségével!
Ez a technológia a lélegzetelállító és személyre szabott vásárlói élménnyel képes drámaian átalakítani a marketing tevékenységeket.

Ventana Research: Hozza ki a legtöbbet a kereskedelmi és marketing tevékenységeiből!

A kiterjesztett valóság által termékeiről digitális élményt készíthet a vásárlói számára, valamint lerövidítheti az eladási ciklusokat, csökkentheti a marketinggel és az eladási logisztikával járó költségeket, és meggyőzheti a vásárlóit arról, hogy elkülönítse önöket a versenytársaktól. Olvassa el a Ventana Research beszámolóját és fedezze fel, hogyan segítheti Önt a kiterjesztett valóság az eladás és a marketing átformálásában!

Miért használja a kiterjesztett valóságot a kereskedelemhez és a marketinghez?

A kiterjesztett valóság széles felhasználási körben kínál üzleti előnyöket. A kereskedelem és a marketing területén azért érdemes kipróbálnia, mert ezek a megoldások előnyöket kínálnak a költségek csökkentésének, a folyamatok felgyorsításának illetve az új jövedelemforrások megnyitásának területén is. Emellett rögtön megvalósíthatóak, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag azonnali hatása van a jövedelemre.

A Vuforia Studio segítségével a vásárlók számára még le nem gyártott (virtuális) termékeket kínálhatunk, anélkül, hogy ki kellene küldenünk egy csapatot helyszínre, annak ellenére is, hogy szükségünk van mérhető és körbejárható mintákra, melyekből információkat gyűjthetünk be.
–  Sandra Humphreys, Fujitsu

Vuforia Studio

A Vuforia Studio-val gyorsan, kódolás nélkül lehet létrehozni és publikálni
skálázható kiterjesztett valóság tartalmakat.

A vállaltok számára készült kiterjesztett valóság már megérkezett!

A Vuforia Studio felhasználói a 3D nyújtotta gazdag részleteket és az IoT-ból nyert információkat felhasználva ellenállhatatlan kiterjesztett valóság élményeket alkothatnak, melyek segítenek a hatékonyság növelésében, a jobb termékek előállításában, valamint megbízhatóbb, produktívabb dolgozókat eredményeznek.

Ismerje meg a Vuforia Studiot!

A Vuforio Studio az egyetlen kódolásmentes alkotási környezet, ami lehetővé teszi az ipari tartalomgyártóknak, hogy:

  • csökkentsék a fejlesztési költségeket – gyorsan képesek legyenek tartalmat létrehozni, programozás nélkül
  • felgyorsítsák a tartalomgyártást – meglévő 3D CAD és animált szekvencia használatával
  • egyszerűsíti a vállalat skálázhatóságát – az élményeket egyetlen applikációról elérhetik és megnézhetik
  • könnyedén bepillanthassanak a folyamatokba – a valós-idejű IoT és az üzleti rendszer adatok használatával
A kevert valóság* életre keltése

*Mixed Reality Vuforia Studio beépített hangalapú és gesztus utasításokkal irányítható, így szabadjára engedi a Microsoft HoloLens erejét az ipari vállalatokban is.

A vállalatok dolgozói rövid idő alatt skálázható kevert valóság (mixed reality) élményeket alkothatnak annak érdekében, hogy virtuális termék demonstrációkkal segítsék a kereskedők munkáját, szabadkezes munkainstrukciókkal fejlesszék a szervíz/karbantartási munkálatokat, valamint lehetővé tegyék a tudásátadást a hatékonyabb betanítás érdekében.

A támogatott valóság* felgyorsítása

*Assisted Reality

A Vuforia Studio tartalomgyártói egyszerűen, programozás nélkül, készíthetnek skálázható 2D felhasználói interakciókat, akár az új, akár a már meglévő tartalmak használatával, mint például: összeállítási dokumentumok, videók, IoT adatok. A Realwear és a Vuzix készülékekhez tartozó out-of-the-box megoldás új lehetőségeket nyit meg a munkaerő produktivitásban.

Sikerek a Vuforia Studioval – Esettanulmányok

Tudja meg, hogy az ipari piac vezetői miként használják a Vuforia Studio kiterjesztett valóság eszközeit az új sikerek elérésében, valamint a költségek csökkentésében!

Fujitsu400x400

A Studio használatával a Fujitsu létrehozott egy teljesen új, virtuális termékbemutatást.

Sysmex400x400

A Sysmex a kiterjesztett valóság segítségével forradalmasította a high-tech orvosi eszközeik szervizelését.

Grindmaster-400x400

A Grindmaster lélegzetelállító kiterjesztett valóság élményeket készít a Studio-ban – ezzel versenyképes fölényt teremt magának.

Ingyenes próba verzió.
Kezdjen el építkezni a Vuforia Studio-ban!

Próbálja ki és kezdjen hozzá a skálázható kiterjesztett valóság élmények készítéséhez a Studio felhasználóbarát eszközeinek segítségével!

Vuforia Engine

A világ legszélesebb körben használt kiterjesztett valóság megoldása.

Több mint félmillió fejlesztő döntött a Vuforia Engine színvonalas számítógépes látványa, kiemelkedő teljesítménye, illetve keresztplatformos működése mellett, ezzel a világ legnépszerűbb kiterjesztett valóságává téve azt.

A kiterjesztett valóság technológia már itt van és legkülönfélébb cégeknek (mérettől és típustól függetlenül) segít a munkafolyamataik megváltoztatásában és a termékeik minőségének javításában. – IDC

Példátlan pontosság/hitelesség

A Vuforia Engine vezető számítógépes látványa robosztus és pontos kiterjesztett valóság élményt nyújt többféle környezetben is.

Rugalmas fejlődés

A Vuforia Engine által kínál robosztus technológia lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy az új, valamint a már meglévő felhasználók számára is szabadon hozhassanak létre minőségi kiterjesztett valóságélményt.

Maximális elérés

A vezető platformokon keresztül többféle kiterjesztett valóság eszközt is (telefon, tablet, headset) támogatunk, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb közönséget érjük el.

Többszintű érzékelés

A Vuforia Engine dinamikus tárgyfelismerő (object recognition) funkciója segítségével képes a képek, 3D modellek és a környezet érzékelésére is, ezáltal igen rugalmas fejlesztésre ad lehetőséget.

Stabil és erőteljes elköteleződés

A vezető világméretű cégek a Vuforia Engine platformot használják, hogy egyedi, megnyerő és interaktív mobil élményeket hozzanak létre, melyek közelebb hozzák az embereket a márkához és a termékekhez.

Vuforia Chalk

Kommunikáció – Együttműködés – Siker

A Vuforia Chalk összeköti a technikusokat és a szakértőket, így a problémákat is gyorsabban és hatékonyabban tudják megoldani. Tegye hatékonyabbá dolgozóit a kiterjesztett valóság Remote Assistance (távolsági támogatás) funkciója segítségével!

 Bebizonyítja, hogy a kiterjesztett valóság nem csak egy felhajtás – TIME

A Chalk AR applikáció az oktatás, a karbantartás és a támogatás jövője. – Forbes

A vállalati Vuforia Chalk bemutatása

Egy erőteljes és intuitív távoli útmutató funkció most már ott van a kezében. Legyen határozott, amikor az állásiidő kihat már a bevételekre!

A technikusok és a szakértők is képesek valós időben jelöléseket elhelyezni a képernyőn annak érdekében, hogy részleteket emeljenek ki vagy levezessenek egy többlépéses utasítást. A jelzés (Chalk Mark) mindig ott marad, ahova rajzolták, csökkentve ezzel a potenciálisan költséges hibákat.

A kiterjesztett valóság
pénzügyi eredményekhez juttatja az üzletét

Növelje a munkaerő hatékonyságát és teljesítményét! – bármikor, bárhol.
Javítsa az első szervízelés sikerszázalékát (first-time fix rates)!

Csinálja jól! Azonnal.

Növelje a vásárlói – valamint a munkahelyi – elégedettséget és biztosítson a terepen dolgozó munkavállalója számára azonnali, folyamatos segítséget, mintha a kezét vezetné! Mindezt azért, hogy minden munkát késedelem nélkül be tudjon fejezni! Javítsa az információátadást!

Növelje a szakértelmét!

Az együttműködésre alkalmas kiterjesztett valóság a legjobb.

Növelni szeretné a szolgáltatás minőségét, ugyanakkor csökkentené az ismétlődő látogatásokat? A Chalk csökkenti az utazással járó terheket – és egy merőben új módon teszi lehetővé a terepen dolgozó munkásoknak, hogy hozzáférjenek a kívánt információkhoz.

Nincsen szükség betanításra

A Vuforia Chalk segítségével azok a hibajavítási vagy szakértői útmutatást igénylő helyzetek is könnyen megoldhatóak, melyeket a betanítási vagy javítási kézikönyv nem fed le.

Vállalati megoldás

A Chalk rövid időn belül teremt vállalati előnyöket. Az 50 vagy annál több tagból álló csoportoknak járó szolgáltatások:

  • Korlátlan kiterjesztett valóság alapú videó hívás
  • Központosított felhasználói menedzsment
  • Támogatás mind az iOS, mind az Android készülékekhez
  • 7/24 admin támogatás
  • Töltse le a termékismertetőt!
Kiterjesztett valóság szakértők készítették

A Vuforia a kiváló számítógépes látványt, a világ legszélesebb körben használt kiterjesztett valóság élményét,
illetve a javítási és gyártási átalakulás fókuszpontját kínálja.
Több információért látogassa meg a vuforia.com oldalt!

Scroll to Top